Perempuan juga boleh pancut


Peringatan: Artikel ini hanya sesuai dibaca untuk mereka yang telah berumahtangga. Kalau yang tak kahwin lagi tu nak baca jugak, risiko tanggung sendiri.

Ramai yang tak tahu bahawa kaum wanita juga boleh memancutkan cairan seperti orang lelaki semasa klimaks. Cuma yang bezanya, wanita jarang mencapai keadaan yang dinamakan klimaks ejakulasi yang menyebabkan faraj mereka pancut.

fakta_orgasme.jpg
Isteri terpancut kesedapan

Apabila seseorang lelaki berjaya membuatkan pasangan wanitanya mencapai klimaks ejakulasi, faraj wanita tersebut akan mengalami satu kemutan yang kuat yang dapat dirasai oleh zakar ataupun jari lelaki jika dimasukkan ke dalam faraj. Kemutan pada faraj ini akan diikuti dengan getaran yang amat kuat pada faraj. Lebih hebat lagi jika ransangan diteruskan kepada badan atau faraj wanita tersebut, faraj boleh memancutkan cairan sehingga 2 atau 3 kaki jauhnya.

Hebat bukan jika anda dapat memimpin pasangan anda kepada Klimaks Ejakulasi. Sudah tentu nikmat yang pasangan anda dapat tak dapat digambarkan dengan kata-kata. Anda juga tentu akan puas dengan kemutan faraj pasangan anda yang kuat.

Sebenarnya teknik Klimaks Ejakulasi bagi kaum wanita ini telah dibongkar oleh teknik pancutan yang terbaru dengan tips dan teknik untuk memancutkan ipasangan anda. Klik di sini untuk mengetahui rahsia membuatkan pasangan anda mencapai klimaks ejakulasi